Modulsystem

Tilpasser enhver væg

Vores reoler er udviklet i et modulsystem, der giver dig mulighed for at tilpasse reolerne til enhver størrelse væg. Reolernes lyse og neutrale design passer perfekt ind i ethvert værksted eller hobbyrum.
Sortimentsreolerne kan også integreres i varevogne eller firmabiler, eller der hvor man har brug for en overskuelig organisering.

Stokholm Reoler har lanceret 3 reolserier SR-A, SR-B og SR-C. SR-A har en rumbredde på 125 mm og fås i en 12, 24 og 28 rums model. SR-B har en rumbredde på 150 mm og fås i en 12, 14 og 28 rums model. SR-C har en rumbredde på 120 mm og fås i en 18 og 35 rums model.

Kontakt os endelig, så finder vi den optimale løsning til dine behov.

Reolserier

 

Overblik

Stokholm Reoler kan let anvendes som rumdeler eller indretningselementer til det større værksted eller montagehal. Det modulære reolsystem er også ideelt, som inventar på lager og magasiner. Her er pladsen ofte trang og lysforholdene dårlige. Reolernes lyse og reflekterende overflade giver lyse og overskuelige rum, der selv ved begrænset lys, giver overblik over sortimentet, så man hurtigt kan finde, hvad man søger.